Blackjack bermuda gr sfro vurderinger

Blackjack bermuda gr sfro vurderinger h1>

Nar torvfirmaer markedsforer et helt nytt gress uten a sende det til langsiktige universitetsforsok i Georgia, er jeg med et tap a vite om a anbefale gresset til bruk av villaeiere.

I sommeren 2005 ba jeg om radiolytternes erfaringer med flere nye gress.

Det er viktig a merke seg at dette ikke var en vitenskapelig undersokelse, og kommentarene som er oppfort her, kan ikke gjenspeile virkeligheten. Det er ikke min hensikt a disparage et gress og # 8230; bare for a presentere kommentarer fra virkelige brukere.

Nedenfor er kommentarene jeg mottok pa ‘Princess 77 & # 8242; bermuda.

Dette prosjektet startet i august 2003. Jeg hadde stor suksess med Princess 77 fro nar jeg plantet plenen min. Jeg ville bare ha visst om det for jeg plantet froet fra Big Box Stores (Princess 77 var ikke tilgjengelig pa Big Box Stores da jeg startet dette prosjektet).

Jeg begynte med a legge pa garden, sprayet med Roundup (ventet 4 dager) for jeg plantet. Jeg har lagt til dolomittisk kalk og startergjodsel. Jeg blandet froet (rent fro 5 kg) med sand og satt ned med en sendespreder. Siden Bermuda fro ma dekkes, raked jeg over det meste av garden og tilsatte hvetestra (mye). Sist kjorte jeg over hele omradet med min gress traktor for a sikre at froet hadde jordkontakt (alle naboene syntes jeg var gal). Jeg vannet i 7-14 dager til froet spiret. Jeg befruktet rundt 30 dager senere og kuttet tre ganger for hosten.

Dette froet er merkbart n rmere soden som er pa forsiden av eiendommen. Det er blattgront i farge og veldig bra & # 8230; i motsetning til den vanlige Bermuda. Den har nesten fullstendig tatt over det andre froet jeg plantet. Dette var 2 ar siden, og na har jeg en full plen. Jeg har luftet (for a fylle ut de blanke flekkene) de siste to arene, og lagt til soppel hvor plenen bakker (for a hjelpe til med erosjonsomradet). Jeg hadde ogsa en jordprove gjort og lagt til riktig mengde kalk og gjodsel (burde ha gjort ved starten av prosjektet) Tyrone C.

Gledelig a ha en mulighet til a fortelle deg om min erfaring med prinsesse 77. Folg min vanlige regime for a plante gress: tiling, raking, legg ned kalk og gressgjodsel, tiling og raking igjen, sprer fro, dekket med hvetestra og holdes fuktig for to uker. Veldig lite fro grodd. Begynte en e-post samtale med Pennington, og vi bestemte oss endelig for at temperaturen i mai var under normal for Roswell. De refunderte pengene mine og jeg reset. Denne gangen var det hele regnet sist mai og juni som forarsaket mangel pa spiring, men jeg vil si at kanskje 30 prosent av froene kom opp og har gjort en fin jobb med a spre seg.

Jeg leser ogsa pa posen for ikke a gjodsle pa plantingstidspunktet. Jeg planlegger a ga tilbake neste var og se om jeg far takk som er lovet. Nancy H.

Jeg plantet noen Princess 77 Bermuda i nesten full sol ved siden av en innsjo. Jeg ryddet landet og fant at jorda for det meste var rodt leire. Jeg rototilled 2000 kvadratmeter jeg plantet og spredte ca 15 cu meter av topp jord. Den overste jorda var ikke av hoyeste kvalitet og hadde mye rock. Jeg rototilled igjen etter at jordjordet var spredt. Jeg sprer froet med lime og startergjodsel i slutten av mai. Jeg rullet omradet og dekket omradet med et lett sprinkling av hvetestra, ca 1,5 baller. Jeg vannet omradet i en time 3 ganger daglig i en uke, 2 ganger daglig i to uker, daglig i 3 uker og 3 ganger per uke i 5 uker.

Jeg har hatt marginale resultater. Gresset dekker na rundt 60 prosent av omradet og vokste til ca 1,5 tommer for jeg kuttet det i forrige uke. Veksten var nok til a kontrollere erosjon som er det jeg onsket. Jeg regnet med a legge sot, men veksten har v rt nok til a frata meg fra det. Omradet er ikke n r et hus, og mens jeg vil at det skal se fint ut, er det ikke kritisk. Hvis det var i n rheten av huset mitt, ville jeg ha lagt meg.

Jeg planlegger a lufte neste mai, spre ytterligere hoykvalitets overflod, og reseed. Jeg skal gjore en jordanalyse for a avgjore hvor jeg star og korrigere eventuelle mangler for reseeding. Hvis jeg ikke er glad etter det, vil jeg ga videre og legge seg. Jim Z.

I januar 2005 toppdressed jeg en sovende Bermuda plen (Tifway 419) med app. 1/8 & # 8221; av 65/35 sandy leam. I slutten av februar brukte jeg Scott ‘s Halts som instruert & # 8211; Jeg brukte ogsa en generell ukrudtsbekjempelse 18. mars 2005. Jeg sokte pa en annen soknad av Halts 26. mars 2005. Jeg satte TORO 1600’en bak pa 85/100 & # 8243; for kutting & # 8211; og bagged utklippene.

Jeg brukte et andre lag med topp dressing 65/35 i juni i sommer. I folge meldingene pa bade Scotts produkter og Spectracide Weed Spray bor de aktive midlene ha blitt gjort inerte innen utgangen av juni.

Jeg overseeded og nytt omrade seeded min plen pa 4 juli 2005 & # 8211; Jeg brukte 275 lb trommevalsen pa Toto 1600 for a trykke prinsessen 77 i jordkontakt. Pa overseed jeg sokte med en hastighet pa 1,5 kg per 1000 sg ft og med en hastighet pa 2,5 lbs per 1000 sq ft pa de bare omradene og skraningene.

Jeg mistet det nylig imponerte froet og dekket bakkeomradene med en minimal flak av hvetestra med en hastighet pa 1 ball per 4000 sq. Ft.

I juli 2005 mottok Atlanta-omradet 14,56 tommer regn som malt i flyplassen & # 8211; og de av oss her inne i McDonough fikk var rettferdige andel av det. Jeg ville ogsa tomme over hvis vi gikk tre dager uten regn som var sjelden i den perioden.

Spiringen min var betydelig i paucity og disparity. Jeg vil ansla at ikke mer enn 5-8 prosent av froene sprer seg, om sa mye. Prinsessen er veldig liten og bruker en 1,5 kg per 1000 kvadratmeter, og gir en metningshastighet pa over en million fro per kvadratmeter & # 8211; Jeg fikk noen isolerte ensomme spirer i de blanke omradene, og jeg kunne egentlig ikke finne noen bevis pa spiring i de oversete omradene. Dave i McDonough.

Relaterte artikler:

Bermuda & # 8211; Gjodsel Gressgjodsel er produsert av mange bedrifter. Hver produsent bruker litt. Bermuda & # 8211; Identifikasjon Q: Min hage er i god form, men malet mitt er a. Bermuda & # 8211; Varianter Vanlige bermudagrass har oppdrettere valgt planter som holder seg lave og produserer. Bermuda Grass & # 8211; Dr ning for saddskrue I mange feskue plener, er det nodvendig med overseeding hvert ar eller to. Svingel.

Mest popul re tagger.

& copy; 2011, Walter Reeves / The Simple Gardener, Inc. Alle rettigheter reservert.

& copy; 2011, Walter Reeves / The Simple Gardener, Inc.