Hvordan flytter du chatteboksen?

Hvordan flytter du chatteboksen?

Jeg okte opplosningen og chat-boksen min ble liggende pa samme sted, noe som betyr at det na ser ut til a v re n rmere midten av skjermen mitt, i stedet for rett over verktoylinjen min. Jeg vet hvordan du skal endre storrelsen pa chat-boksen, men hvordan flytter jeg faktisk » chat-boksen. Jeg spurte i spillet og noen sa at du ikke kunne. Det virket litt av meg, siden det er en ganske grunnleggende funksjon a ha i en MMORPG, sa jeg spor her.

Kanskje du kan prove a legge inn dine sporsmal pa den offisielle nettsiden? Sa nar svaret stiger, kan du deretter legge inn et innlegg til utviklerne som sier » Det ville v re fint a flytte chat-boksen. & Quot;

Jeg har personlig ikke hatt noe problem med chatten posisjonen fordi det er ganske standard sted, og nesten alltid spillet jeg har spilt har boksen pa den plasseringen ..

Tror du ikke burde spille LotrO, det virker bare som om du ikke kommer til a like det. Forhapentligvis kan du finne et spill bedre for a dekke dine behov.

Opprinnelig postet av solareus.

Kanskje du kan prove a legge inn dine sporsmal pa den offisielle nettsiden? Sa nar svaret stiger, kan du deretter legge inn et innlegg til utviklerne som sier » Det ville v re fint a flytte chat-boksen. & Quot;

Jeg har personlig ikke hatt noe problem med chatten posisjonen fordi det er ganske standard sted, og nesten alltid spillet jeg har spilt har boksen pa den plasseringen ..

Tror du ikke burde spille LotrO, det virker bare som om du ikke kommer til a like det. Forhapentligvis kan du finne et spill bedre for a dekke dine behov.

Beklager, men en chat-boks er ikke til a stoppe meg fra a spille spillet, og det skal heller ikke stoppe noen. A si at jeg ikke burde spille pa grunn av det er ganske rart. Uansett forstar du apenbart ikke hva jeg sier. Sla opplosningen til maks, som jeg har og se hvor chat-boksen er. Normalt ligger den nederst til venstre pa skjermen, over verktoylinjen. Vel, etter at du har endret opplosningen til maks, som jeg kan gjore, stiger den til venstre pa venstre side av skjermen. Raising er en god 4 inches over hvor det var. Jeg vil bare senke den tilbake til hvor den var. Jeg kan dra nederste hoyre hjorne av chat-boksen for a gjore chat-boksen nederst pa verktoylinjen der den gjorde for jeg endret opplosningen, men toppen forblir i midten av venstre side av scree, i hovedsak bare a lage en stor samtale eske.

Jeg har provd CTRL + og det fungerte ikke. Det tillater meg a flytte alle slags ting rundt, men ikke chat-boksen. A legge inn foresporselen pa det offisielle forumet er imidlertid en god ide.

Jeg har alltid flyttet chat-boksen ved a klikke pa boksen og dra den til hvor jeg vil.

Yep, ta bare en av chat-fanene og dra hele chat-vinduet til hvor du vil.

Jeg provde det i gar, men jeg klikket pa Combat-fanen for a prove a dra den. Alt det gjorde var a bytte til Combat-vinduet. Jeg vil prove det igjen siden det er to av dere som bekrefter dette. Jeg vil fole meg som en dum hvis dette virker. Det vil v re verdt det skjont.

Opprinnelig postet av JK-Kanosi.

Jeg okte opplosningen og chat-boksen min ble liggende pa samme sted, noe som betyr at det na ser ut til a v re n rmere midten av skjermen mitt, i stedet for rett over verktoylinjen min. Jeg vet hvordan du skal endre storrelsen pa chat-boksen, men hvordan flytter jeg faktisk » chat-boksen. Jeg spurte i spillet og noen sa at du ikke kunne. Det virket litt av meg, siden det er en ganske grunnleggende funksjon a ha i en MMORPG, sa jeg spor her.

Nettpratboksen kan flyttes uten a matte gjore Ctrl + -kommandoen (den kommandoen viser «krokene» for hvert stykke brukergrensesnitt i spillet som du kan tilpasse hvor du vil at den skal ligge eller dukker opp).

Jeg finner at det beste stedet a klikke for a fa chat-boksen til a bevege seg, er rett imellom den forste og den andre kategorien. Jeg tror det skal flyttes teknisk hvis du klikker pa en av toppmenylinjen som ikke er en faneblad. men jeg har hatt lykken med den lille plassen mellom den forste og den andre.

Selvfolgelig kan du bare gjore Ctrl + og deretter flytte den pa den maten ogsa. men. det vil bevege seg uten a gjore det ogsa. Haper det hjelper deg.

Rediger: Jeg savnet den delen i ditt andre innlegg, og sa at du hadde provd Ctrl +. Egentlig? Nar du gjorde det sa du at alle brukernavnene pa alle de forskjellige stedene pa skjermen kommer opp med forskjellige «handtak» pa dem?

Nettpratboksen kommer ogsa opp (noen ganger er den skjult av forskjellige brukergrensesnitt over toppen av det. Bare dra dem ut av veien til du tydelig kan se hele chat-omradet) og har et lite «handtere» i ovre venstre hjorne for a bruke for a klikke pa og legge det pa et annet sted. Jeg vet at det er en innstilling i alternativene du kan klikke for a lase ned dine hurtigspor. men jeg tror ikke du kan «lase ned» nettpratkassen din ved et uhell.

Hvis du ikke far muligheten til a flytte chat-boksen din med Ctrl +, og det beveger seg ikke med a klikke pa den lille plassen mellom den forste og andre kategorien. da ma du sannsynligvis bugse den. Det bor tillate deg a flytte den. Jeg har spilt rundt med oppsettet mitt nylig (da jeg bare fikk en nyere, storre skjerm) sa jeg vet noyaktig hva du prover a gjore. Bare gjorde det selv i gar kveld.

Opprinnelig postet av Talyn.

Yep, ta bare en av chat-fanene og dra hele chat-vinduet til hvor du vil.

Bruke Ctrl + fungerer ogsa. Men hvis du ikke har spilt med det for det kan v re litt skremmende.

Jeg har nettopp trukket hele chat-boksen rundt pa skjermen min. Jeg trengte aldri for for dette innlegget, men du kan bare klikke pa den generelle kategorien og flytte hele chat-boksen rundt.

Bare fanget en enkelt fane og flyttet alt over skjermen min ogsa. Det fungerer .

Det er en liten fidgity om hvor du klikker, men. Bare prov noen forskjellige steder hvis du far popup-menyer eller hva som helst.

Jeg er ogsa litt overrasket over at folket fortalte deg i spillet du ikke kan flytte den. Jeg elsker det nar folk som ikke vet hva i helvete de snakker om, foler seg tvunget til a svare pa et sporsmal.

Takk, mye alt. A trekke chat-boksen av standard chat-fanen fungerte for meg. Imidlertid drar det ikke med Combat eller en annen fane. Det separerte bare den kanalen i en annen boks.