Jeg har den nye Lumia 730! Eventuelle sporsmal, bare spor!

Jeg har den nye Lumia 730! Eventuelle sporsmal, bare spor!

Ans: – Det var fantastisk, jeg fikk 1 dag fullfort selv nar jeg brukte det kontinuerlig, (som det er nytt.; D)

Sa det er klart at det kan overga en dag lett.

Del Del dette innlegget pa Digg Del.icio.us Technorati Twitter.

Del Del dette innlegget pa Digg Del.icio.us Technorati Twitter.

Del Del dette innlegget pa Digg Del.icio.us Technorati Twitter.

hvor mye pris fikk du det til?

Del Del dette innlegget pa Digg Del.icio.us Technorati Twitter.

Hvis mulig, legg til bilde av ur lader.

Del Del dette innlegget pa Digg Del.icio.us Technorati Twitter.

2) I utlandet far du usb lader (lader + datakabel ting, ingen hodetelefon), men i INDIA far du enkel lader (ingen datakabel), i stedet far vi en oretelefon.

3) Hoyttaler er veldig hoyt (men ikke dolby), fortsatt ganske hoyere enn mange b rbare datamaskiner.

4) Jeg liker helst i ore telefoner, og dette er ikke, kvalitet bare OK-OK.

5) Jeg kjopte GREEN, men for tiden har jeg hvit dekning, siden Gronn lager kommer noen dager senere. (nokia vil bytte det da)

6) Jeg fikk det for bare 14.799.

7) Skjermvakt nar gorilla glass 3 er der, du tuller meg?

8) bortsett fra oransje, alle er matt finish. Og min Gud, den matte finishen er kjempebra. LIK, sa jeg, jeg ville ha gront, men HVIT LEKER AWESOME TOO, jeg vil ogsa kjope det gronne dekselet, antar jeg. (har ikke sett green cover enna, men ser bra ut i videoer)

9) veldig bra a handtere, akkurat som du sveiper for varsel, det samme for navigasjon = ganske kjempebra (jeg var lei av det tidligere)

10) Pics quailty er kjempebra .. WHAT A SELFIE CAMERA .. Hvis du tviler, kan du se bildene her, jeg vil ogsa legge inn snart.

11) ring kvalitet sa godt det kan v re.

12) ingen oppvarmingsproblemer. RATT.

Del Del dette innlegget pa Digg Del.icio.us Technorati Twitter.

Del Del dette innlegget pa Digg Del.icio.us Technorati Twitter.

men indiske brukere far normale ladere ut av boksen .. det er ikke AC50N skjont.

det er derfor jeg bekrefter.

min favorittfarge er Cyan som var tilgjengelig for 720 .. men Microsoft avsluttet cyan, gul, rod farger denne gangen ..

om mulig vil jeg kjope bade gronne og hvite skaller.

er enheten foles glatt fra handen eller ikke?

Del Del dette innlegget pa Digg Del.icio.us Technorati Twitter.

Del Del dette innlegget pa Digg Del.icio.us Technorati Twitter.

Plz fortell meg i detaljer som jeg liker a kjope den skiftende fra android.

1. Begge telefoner?

2. Hva er SAR-verdien ??

5) og spille musikk. Kan du hore et lett lys? Lyden er kanskje best beskrevet som en statisk stoy.

Takk pa forhand.

Del Del dette innlegget pa Digg Del.icio.us Technorati Twitter.

det har v rt tre dager siden jeg bruker Lumia 730. Enheten er solid. Du vil ikke fole deg som en hvilken som helst billig lav-end-enhet mens du bruker denne telefonen. Om skjermkvaliteten, er det bare fantastisk jeg mener at det har Clearblack OLED-skjerm og 316 PPI gir deg bare en forsteklasses opplevelse av a bruke Windows Phone. 😉 Jeg har gronn farge pa denne telefonen som har en matt etterbehandling i stedet for en blank som oransje farge har. Enhetsdesignet er ogsa ganske kult. Lett a holde i handen din. Om batteriet, er jeg en tung telefon bruker spesielt for a chatte! Jeg fortsetter a chatte pa WhatsApp, surfe pa Internett for nyheter, noen videoer, og jeg kommer til a vite at hvis du er en tung bruker, vil denne telefonen gi deg en dag batterilevetid som fra 07:00 til 21:00 .. og med moderat bruk kan du gjore det en og en halv dag. Sa varmen problemet, Denne telefonen blir ikke varm som 925 gjor. Bare vanlig varme som du ikke vil fole, blir aldri varm hvis du gjor vanlige oppgaver som a bla, se pa videoer etc.

om den lilla tint problemet, det er ikke en stor avtale cuz vil du knapt legge merke til det. Samlet best lavt budsjett telefon! : D Jeg anbefaler dere a fa denne telefonen som alle de har lavt budsjett. 🙂

I gar belastet jeg telefonen til 100% klokken 21:30 da jeg snakket kontinuerlig til kl. 12.30 mens jeg lyttet til musikk! Batteriet var 69% da jeg sovnet. koblet til Wifi hele natten. vaknet klokka 9.00. Batteriet var 66%. Sjekket noen nyheter om morgenen. Brukt WhatsApp for som 3 timer. Noen telefonsamtaler i 10 minutter. Nettlesing i 30-40 minutter. Batteriet var 13% klokken 19.00.

I dag unplugged telefonen min klokken 12 pa 100%, brukte den en stund da batteriet var 95%. sovnet da jeg vaknet opp batteriet var 93% da jeg brukte det hele dagen for surfing, chatting, telefonsamtaler, fotografering. Na batteriet er pa 46% og det er 07:07 her: D.

sa generelt et beastbatteri som alle vil ha;) du kan se batteriets ytelse i bildet 🙂

Del Del dette innlegget pa Digg Del.icio.us Technorati Twitter.

Jeg har den nye Lumia 730! Eventuelle sporsmal, bare spor!