Paddy Power Bingo anmeldelse.

Paddy Power Bingo anmeldelse.

Innskudd og bruke 5, spill med 30.

Bare nye kunder. 18+. Min innsats 5 innen 30 dager etter at du har opprettet chat-navn. Bonus splittes 15 for bingo-billetter (x3-satsing) og 10 for spilleautomater (x20-satsing). Bare kort eller Paypal innskudd kvalifiserer for tilbud. Fullt T & Cs gjelder. Fulle vilkar & amp; Forhold.

Innskudd og bruke 5, spill med 30.

Bare nye kunder. 18+. Min innsats 5 innen 30 dager etter at du har opprettet chat-navn. Bonus splittes 15 for bingo-billetter (x3-satsing) og 10 for spilleautomater (x20-satsing). Bare kort eller Paypal innskudd kvalifiserer for tilbud. Fullt T & Cs gjelder. Fulle vilkar & amp; Forhold.

Om Paddy Power Bingo.

Paddy Power Bingo fikk et nytt nytt utseende i november 2013 – gronn og gulldesign erstattet av morkegronn og rosa – fortsatt veldig s regen, men pa en mye mer moderne mate. Hopping frem til april 2017 vedtok nettstedet den nye Playtech HTML5-plattformen, og det betydde at spillene ble brakt, og de spillene som tidligere bare var tilgjengelige pa mobil, ble ogsa tilgjengelig for b rbare / stasjon re spillere.

I begynnelsen av 2018 tok resten av nettstedet opp med spillplattformen og fikk ogsa et friskt nytt utseende. Du ma skrive inn et chatnavn nar du logger deg pa igjen som en eksisterende spiller, men alle poeng og belonningsstatus er overfort.

Det er et utmerket utvalg av spillalternativer for a mote alle behov. Programvaren og spillingen er utmerket, og det tar ikke lang tid a fa pa gevinstene dine.

Rom kan v re opptatt, spesielt de mer popul re 90 ball- og 75 ball-nettbaserte rommene, men dette gir gode priser. Hva Paddy Power gjor, men hvis du tilbyr noen eksklusive kampanjer og chat-spill bare for sine egne spillere.

Alle som ser etter det sosiale elementet i bingo, men ikke onsker a forlate komforten i stuen, bor prove Paddy Power Bingo a spille bingo online. Denne bingo siden, etablert siden 2006, er mye mer enn bare et sted a spille et spill bingo. Det er et stort fellesskap av vennlige bingo-fans fra Storbritannia, Irland og Europa.

Det spiller ingen rolle om du vil spille for sma innsatser eller store jackpotter. Dette nettstedet passer for absolutt alle, fra absolutte nybegynnere til erfarne spillere som leter etter mer utfordrende spill og turneringer for a bli sittende fast.

WhichBingo Awards 2017.

Mest sosialt ansvarlig operator 2017 – Runner-up.

WhichBingo Awards 2014.

Mest Sosialt Ansvarlig Bingo Site – Vinneren.

Ny spiller tilbud.

500% ny spiller innskudd bonus pa bare en & pund; 5 forste innskudd og bruke. *

Paddy Power Bingo har gjort det enkelt a registrere, med en prosess som virkelig tar bare noen fa minutter. Nettstedet tilbyr alle nye innskuddsspillere en 25 pund og 25 bingo og slots bonus som utloses nar et forste innskudd pa 5 pund eller mer er gjort og nar bare 5 pund er brukt pa bingo billetter.

Maksimal bonus tilgjengelig er & pund; 25 og oversettes som et 500% velkomsttilbud. Utgifter pa bingo ma finne sted innen 48 timer for a utlose det. Bonusen bestar av en & pound; 15 bingo bonus og en & pund; 10 spilleautomater.

Bare innskudd ved bruk av debet / kredittkort eller Paypal er kvalifisert for dette tilbudet.

Deretter bruker du Paddy Power Bingo Newbie Room. Det er apent i 10 dager for a l re tauene, chatte med andre nye spillere og prove a vinne noen nybegynnerpenger. Nar du registrerer deg og bruker 1 pund pa bingo billetter, vil Newbie Room, med gratis bingo premiepotter pa opptil 10, bli avslort i lobbyen.

Rommet apner mandag-lordag: kl. 12.00 til 19.00 og kl. 19.00 og pa en sondag kl. 19.00 til 20.00. Bingo bonus gevinster i dette rommet har et x1 satser krav.

* 18+. Bare nye spillere. Innsatskrav gjelder. Se nettsiden for full T & C. Vennligst spill ansvarlig.

Spill tilgjengelig.

90 ball bingo 75 ball bingo 80 ball bingo Hastighet Bingo Rainbow Riches bingo Cash Cubes Bouncyball Bingo Deal eller No Deal Bingo som onsker a v re en million r Bingo Lucky Numbers Bingo Slots Scratchcards.

Speed bingo er en popul r funksjon pa Paddy Power Bingo, og sammen med de nettverksbaserte hastighetsbingospillene i Crystal-rommet finner du Speed Trap-rommet. Dette ble forbedret tidlig i 2016 for a v re billigere, raskere og a tilby flere sjanser til a vinne enn for.

Super Bargain Room – Paddy Power Bingo elsker a tilby valuta for pengene bingo samt sjansen til a vinne noen store premier. I mars 2016 fusjonerte stedet to av sine mest popul re rom, Super Room og Bargain Basement for a skape Super Bargain Room.

Det er helt nytt og forbedret og inkorporerer alle de beste funksjonene til de to rommene under ett tak. Det er flere spill, flere sjanser til a vinne, og enda viktigere, sies a v re enda billigere a spille.

Cash Cubes og Bouncy Balls Bingo ble tilgjengelig pa PC i april 2017, etter a ha tidligere kun v rt tilgjengelig pa mobilen.

Mens de fleste spill er 90 ball, er det fem 75 ballalternativer, bade 5-linjerspill og monsterbingo og et 80 ballrom, mens Rainbow Riches Bingo far en egen tab.

Velg mellom 112 forskjellige spilleautomater i spillautomaten pa Paddy Power Bingo-siden. Disse er fra en rekke forskjellige utviklere og har noen eksklusive Paddy Power Games med «ma slippe» jackpotter & # 39; som kan bli vunnet flere ganger om dagen.

Det er en spesiell kategori for disse eksklusive spillene, sa ingen feil som de er. Se etter flerarige favorittspillspill som Kitty Glitter og Pixies of the Forest, Playtech-spill som Mafia Millions og Clover Rollover, samt spill som er felles for Playtech-nettsteder som Chests of Plenty and Adventures in Wonderland, samt popul re Eyecon-spor som Fluffy Favorites og Shamen & # 39 s drom.

I dette tilfellet ser kasinospillene seg ut fra spillautomaten og har v rt begrenset til sin egen separate seksjon pa Paddy Power-siden.

Omtrent 64 av spillene fra hovedlisten er tilgjengelige for a spille som bingosider. Disse vil hovedsakelig v re de fra Playtech selv fra Eyecon.

Paddy Power var forst og fremst en bookmaker, men gjorde den vellykkede overgangen til online sportsbook betting og gradvis lagt til alle de andre online spillalternativene.

Du er sannsynligvis klar over at Paddy Power-rottene er i sportsvinner. Innenfor deres sportsbook tilbyr du en av de mest omfattende tjenestene i Storbritannia fra en bookies. Standarden fra britiske og irske spilloperatorer er usedvanlig bra, og Paddy Power er ikke noe unntak.

De setter seg bortsett fra dine gjennomsnittlige bookies med et fantastisk utvalg av daglige bonuser i formen okt betting odds (storre odds pa spesielle arrangementer for eksempel). Et utvalg av a tape penger tilbake tilbud pa hesteveddelop og fotball og muligheten til a satse pa noen av de fremmede noe nyhetens spillmarkeder.

Sammen med deres sportsboker, tilbyr du et utvalg av spillprogrammer, inkludert det innovative budbrettsystemet, som i hovedsak lar deg sende budskapet ditt til Paddy Power i en app, noe som gjor betting raskere for de som trenger en rask innsats .

De gir alle de anerkjente standardene & # 39; funksjoner for den moderne gambler, fra utbetaling til spillspill, og deres kundeopplevelse har v rt kjent for a ga den ekstra mile nar du refunderer spill for tilfeldige sportslige hendelser som andre bookies normalt ville ignorere.

Fa ogsa tilgang til Poker, Casino, Live Casino, Virtuals, Lotteries og Vegas-spill pa samme nettside i sine egne dedikerte seksjoner for enda mer valg og variasjon.

Tilbaketrekking og satsing.

Minimum tilbaketrekning: & pund; 10 Behandlingstid: 48 timer Bingospillkrav: 3x bonus Slots satsingskrav: 20x bonus.

Innsatskrav kan variere avhengig av spillene du velger a spille. Se nettsiden T & Cs for ytterligere detaljer ettersom kravene kan ha endret seg siden skrivingstidspunktet.

Bonusen ma brukes innen 30 dager, eller den vil bli fjernet.

Foto-ID, adresse og kopi av kort kan bli bedt om.

Hjelp og stotte.

Live Help Tlf: 0800 028 2497 E-post: [email protected]

Kampanjer.

Roomie of the Week – Hvis du chatter, har det goy og hjelper andre spillere er den viktigste grunnen til at du spiller bingo online, sa kan du v re Paddy Power Bingo Roomie i uken. Ett rom hver mandag vil bli valgt fra gull, diamant, safir, topaz, fartfelt, pick & amp; Mix and Bargain Basement Rooms hver uke og kronet Roomie of the Week. De heldige spillerne blir stemt av CM-ene og far en fin 20.000 Star Points-behandler som en takk.

Star Rewards – En spesiell Paddy Power-ordning for a belonne lojale spillere. Hvert bingospill, side spill eller kasinospill tjener Star Points a konvertere til bonuser. Det er fire stjerneneivaer a bevege seg gjennom (hvitt, solv, gull og supernova) og jo hoyere du gar, desto raskere tjener du bonuser og jo bedre privilegier. Og ingen gar igjen ned nar de har kommet til et nytt niva. Det er mange mater a tjene Star Points annet enn a bare spille bingo, og hver 1000 kan innloses for en & pund; 1 bonus.

Alle kampanjer kommer med spesifikke vilkar og betingelser, sa sorg for a sjekke pa nettstedet for du deltar.

Sosiale medier.

Det er lenker pa nettstedet til de sosiale medier-kontoene for sportsbook-fans med tilknytning til Facebook, Twitter, YouTube, G + og G + 1, men ingen lenker til kontoene knyttet til bingo:

Facebook: Ingen dedikert side for Paddy Power Bingo.

Twitter: Det er en Twitter-konto for Paddy Power Bingo, men det er for oyeblikket ikke aktiv siden sist oppdatert i november 2015.

Mobil og nettbrett.

Du kan fa tilgang til Paddy Power Bingo via en hvilken som helst mobil enhet pa den aktuelle mobilnettleseren. Spillene er fullt optimert for mobilspill.

Oppsettet av den mobile versjonen av nettstedet er ikke altfor komplisert, men du ma finne Paddy Power Bingo’s bingo-seksjon blant sine andre seksjoner. Sveip navigasjonsseksjonen overst pa skjermen til du ser Paddy Power Bingo.

En gang i bingoseksjonen er alt lagt perfekt ut. Det er et stort utvalg av spill a velge mellom, og det er lett a forsta tidsplanen for a hjelpe deg med hvilke spill som skal begynne. Alle Paddy Power Bingo-kampanjer er tilgjengelige overst pa skjermen.

Paddy Power Bingo’s mobile versjon har alle de samme spillene som desktop-versjonen, for eksempel Cash Cubes Bingo, Deal eller No Deal Bingo og Rainbow Riches Bingo. Spillene er fullt optimert for mobilspill.

Oppsettet av spillene er forenklet og lett a forsta, noe som gjor Paddy Power Bingo pa mobil enda enklere a bruke.

Samlet Paddy Power Bingo er flott pa mobil, men vi anbefaler at du bruker appversjonen, hovedsakelig fordi det er mye raskere a fa tilgang til bingoseksjonen. Det gar veldig bra, uten krasjer, og hele opplevelsen er flott.

IOS App Store – Paddy Power Bingo har dedikert app bare for deres bingoseksjon. Som bidrar til a holde det greit og enkelt a bruke for alle brukere. Oppsettet av appen er identisk med Paddy Power Bingo’s bingo-seksjon i deres nettleserversjon, se var «Tilgang via mobilbrowser». for ytterligere detaljer.

Google Play – Paddy Power Bingo var blant de forste britiske bingooperatorene for a sikre at de hadde en app i Google Play-butikken nar dette apnet en gang til for a betale for a spille spillapper.

Appen viser seg a v re sv rt popul r, ettersom den er rask a laste ned og apner en verden av flotte bingospill og spilleautomater og er lett tilgjengelig hvor du enn er.

Android – Paddy Power Bingo gir en alternativ mate a laste ned en app til Android-telefonen din. Bare ga til paddypower.com/android-download/bingo/ og folg instruksjonene som folger med. Du vil fjerne bestemte sikkerhetsinnstillinger pa telefonen din for a tillate at appen lastes ned riktig pa telefonen.

Mest sosialt ansvarlig operator.

Firmainformasjon.

Nettsted www.bingo.paddypower.com Programvare Playtech Bingo Eier Paddy Power Betfair Limited lisens UK Gambling Commission & amp; Alderney GCC lansert i oktober 2006 Betalingstyper Hjelp og stotte Live Help Tlf: 0800 028 2497 E-post: [email protected] WhichBingo Awards.

Basert pa 27 vurderinger.

Anmeldelser for Paddy Power Bingo.

Paddy Power Bingo brukernavn: dench11.

Mandag 25. desember 2017.

Paddy Power Bingo brukernavn: Granny2lucas.

Onsdag 14. juni, 2017.

Paddy Power Bingo brukernavn: Sunlock.

Fredag 17. februar 2017.

CM’en er utmerket, noen rom har chat-spill, som er underholdende og gir sma bonusboosters hvis du vinner.

Ulempen er at siden de store kampanjeprofilene har blitt lagt til, har mange av rommene maksimalt. Hvilket betyr selvfolgelig, a vinne i disse dager er ganske vanskelig, jeg mistenker at mange nettsteder er de samme selv. De fleste av roomies er vennlige, det er noen «clicky» de, men chat er vanligvis vennlig, veldig morsomt til tider i Paddys Pad rom!

Paddy Power Bingo brukernavn: Telthenipper1964.

Tirsdag 11. oktober 2016.

Sikkert hvis du allerede har en konto, bor du ikke apne en ny for a stoppe dette? Men de fortalte meg at jeg kan apne sa mange kontoer som jeg vil, rettferdig nok, men de vil ikke la meg fa mine gevinster, sa opprort som jeg sa frem til litt penger til jul.

Onsdag 12. oktober 2016.

Onsdag 12. oktober 2016.

Paddy Power Bingo brukernavn: tiobroid.

Sondag 4. september, 2016.

Fredag 14. august 2015.

Lordag 26. september 2015.

Torsdag 7. april 2016.

Onsdag 12. oktober 2016.

Tirsdag 5. mai 2015.

Tirsdag 26. mai 2015.

Kampanjer er forferdelige, og de fleste krever at du legger inn ca 50,00 per maned for a fa tilgang til deres gratis stjernebelonninger rom som spilles for en time i 5 dager den folgende maneden. Premiepenger ca 3,00 og veldig vanskelig a vinne. Boring na, sa vil ikke v re der igjen.

Lordag 9. mai 2015.

Jeg vil anbefale Paddy Power Bingo til noen.

Onsdag 3. februar, 2016.

CMS er nydelig, og du kan ha flere spill pa farten samtidig som det er flott. Gitt jeg kan ga en stund uten en seier, men det er det samme med noe bingoside.

Stjernebelonningene gir deg et par euro en gang i uka gratis sa ikke darlig, de er ogsa basert pa hvor mye du bruker.

Jeg vil anbefale paddy power 100%

Paddy Power Bingo brukernavn: Sunlock.

Fredag 17. februar 2017.

CM’en er utmerket, noen rom har chat-spill, som er underholdende og gir sma bonusboosters hvis du vinner.

Ulempen er at siden de store kampanjeprofilene har blitt lagt til, har mange av rommene maksimalt. Hvilket betyr selvfolgelig, a vinne i disse dager er ganske vanskelig, jeg mistenker at mange nettsteder er de samme selv. De fleste av roomies er vennlige, det er noen «clicky» de, men chat er vanligvis vennlig, veldig morsomt til tider i Paddys Pad rom!

Paddy Power Bingo brukernavn: demisnanny31.

Tirsdag 9. august 2016.

Kundeservice er veldig bra, og jeg har aldri hatt et negativt svar fra dem.

Chat-vertene er flotte og rettferdige. Oppsettet er bra, og jeg haper bare de ikke forandrer det som betfair har. Jeg gar ikke pa paddy power sa mye na, men jeg har hatt min tid pa det.

Det er mye av samme vinner, men det er vanlig pa de fleste nettsteder. den eneste ulempen er gratis bingo er veldig kjedelig og gratis penger ikke verdt a spille for.

Paddy Power Bingo brukernavn: Diane4phil.

Fredag 1. juli 2016.

Onsdag 3. februar, 2016.

CMS er nydelig, og du kan ha flere spill pa farten samtidig som det er flott. Gitt jeg kan ga en stund uten en seier, men det er det samme med noe bingoside.

Stjernebelonningene gir deg et par euro en gang i uka gratis sa ikke darlig, de er ogsa basert pa hvor mye du bruker.

Jeg vil anbefale paddy power 100%

Lordag 9. mai 2015.

Jeg vil anbefale Paddy Power Bingo til noen.

Paddy Power Bingo brukernavn: dench11.

Mandag 25. desember 2017.

Paddy Power Bingo brukernavn: Granny2lucas.

Onsdag 14. juni, 2017.

Paddy Power Bingo brukernavn: Telthenipper1964.

Tirsdag 11. oktober 2016.

Sikkert hvis du allerede har en konto, bor du ikke apne en ny for a stoppe dette? Men de fortalte meg at jeg kan apne sa mange kontoer som jeg vil, rettferdig nok, men de vil ikke la meg fa mine gevinster, sa opprort som jeg sa frem til litt penger til jul.

Onsdag 12. oktober 2016.

Onsdag 12. oktober 2016.

Paddy Power Bingo brukernavn: tiobroid.

Sondag 4. september, 2016.

Sondag 10. juli, 2016.

finner ut at pa dette nettstedet er det de samme vinnerne. Jeg tror ogsa noe ikke riktig for eksempel i nesten alle spillene jeg har onsket et nummer, kom det aldri ut.

Spar penger. Ved a registrere deg vil du fa en bonus, men nar du har bonusen vinner du, men etter at du fin bonuspengene og hva du har, tar det det veldig raskt. Jeg finner ogsa at det er mange spillere, men utbetalingen er ikke bra i det hele tatt. Jeg har na forlatt nettstedet, da jeg aldri vinne hvilke penger jeg har brukt tilbake, og jeg kan ende opp med a bruke mer penger enn det er verdt. Mitt rad forblir borte.

Innskudd og bruke 5, spill med 30.

Bare nye kunder. 18+. Min innsats 5 innen 30 dager etter at du har opprettet chat-navn. Bonus splittes 15 for bingo-billetter (x3-satsing) og 10 for spilleautomater (x20-satsing). Bare kort eller Paypal innskudd kvalifiserer for tilbud. Fullt T & Cs gjelder. Fulle vilkar & amp; Forhold.

Redaktorens.

Cleopatra Plus.

Manedens nettsted.

10 spilleautomater og & pund; 70 av bingo billetter pa ditt forste innskudd pa minst og pund; 10.

Nytt kundebud. T & Cs Apply. 18+. Vennligst gamble ansvarlig.

Manedens nettsted.

Eksklusiv – 200% velkomstbonus opp til & pund; 100 forste innskudd + ekstra & pund; 10.

Nytt kundebud. T & Cs Apply. 18+. Vennligst gamble ansvarlig.

Manedens nettsted.

200% match opp til 50 og 50 Starburst spinn pa forste innskudd.

Nytt kundebud. T & Cs Apply. 18+. Vennligst gamble ansvarlig.

INGEN DEPONERING BINGO.

INGEN DEPOSIT TILBUD.

venter pa a bli hevdet.

Bli med somBingo i dag.

Gi meg de nyeste bingo tilbudene og kampanjene.

Siste nye nettsteder.

Spiller favoritter.

Verifiserte nettsteder.

Prisvinnere.

Alle tilbud og kampanjer annonsert pa WhichBingo er underlagt de enkelte nettsteders vilkar og betingelser. Mer enn 18, kan innsatskrav gjelde.

WhichBingo Ltd og tjenestene den gir, inkludert de pa denne nettsiden, har ingen forbindelse overhodet med hvilke? Limited, forbrukerforeningen og / eller et av dets datterselskaper.

&kopiere; Copyright WhichBingo 2018. Alle rettigheter reservert.

* Nytt kundebud. T & Cs Apply. 18+. Vennligst gamble ansvarlig.